Over Ninja

 

Kookt u voor uzelf? Vrienden die komen eten? Een hongerig gezin? Met onze premium keukenapparatuur maakt u binnen de kortste keren de lekkerste gerechten en drankjes.

Uw favoriete maaltijden, in een mum van tijd op tafel

Zet met gemak uw favoriete gerechten op tafel. Iedereen kan het: mensen met ervaring of die houden van experimenteren, iemand die vol vertrouwen aan de slag gaat of een beginner. Wij bieden krachtige blenders en keukenmachines, innovatieve ijsmakers, ketels met temperatuurregeling, duurzaam kook- en keukengerei, multifunctionele apparaten, zoals multicookers, grills, airfryers, mini-ovens en nog veel meer.

Wij ontwerpen en ontwikkelen elk Ninja-product zelf, zodat we u precies kunnen bieden wat u nodig heeft: snelheid, vermogen en heerlijke resultaten. We zijn trots op de prijzen en beoordelingen die we hebben gekregen voor bepaalde Ninja-producten. We testen onze producten en technologieën uitgebreid in praktijksituaties, zodat deze daadwerkelijke frustraties in de keuken kunnen oplossen.

Ninja biedt u meer

Elk Ninja-apparaat is multifunctioneel: van een airfryer die ook kan braden en bakken tot een blender die kan worden gebruikt als keukenmachine en smoothiemaker. Automatische programma’s doen het zware werk, zodat u altijd precies weet wat u kunt verwachten: heerlijke resultaten. Keer op keer.

Wat maakt u eerst?

Bedrijfsdetails:

SharkNinja Europe Ltd

Registered Office: SharkNinja, Rotfeder-Ring 9, 60327 Frankfurt am Main, Germany