Denk opnieuw na over wat een blender kan doen

Maak eenvoudig alles van verse smoothies, cocktails met gemalen ijs en stevige smoothiebowls tot hartige sauzen, soepen, dips, desserts en meer met het uitgebreide assortiment blenders van Ninja.

Ontworpen voor krachtige prestaties. Maak genoeg voor iedereen met de multi-serve beker, of kies voor een single-serve blender om rechtstreeks in de beker te blenden en je drankje onderweg mee te nemen.

We helpen je graag om jouw perfecte blender te vinden.

Ninja-blender met Auto-IQ BN495EU productfotoNinja-blender met Auto-IQ BN495EU productfoto Side New M
89,99 €
119,99 €
Ninja Blast snoerloze draagbare blender – jeansblauw [BC151EUNV] productfotoNinja Blast snoerloze draagbare blender – jeansblauw [BC151EUNV] productfoto Side New M
52,99 €
59,99 €
Ninja 2-in-1 blender met Auto-IQ BN750EU productfotoNinja 2-in-1 blender met Auto-IQ BN750EU productfoto Side New M
120,99 €
149,99 €
Ninja Soepmakers

WAT IS DE IDEALE NINJA-BLENDER VOOR MIJ?

Image of Auto-iQ

Persoonlijke blenders

Blend in de beker en geniet onderweg. Maak supergladde, ijskoude drankjes en smoothies in enkele seconden met de krachtige single-serve blenders en smoothiemakers van Ninja. Blend makkelijk lastige ingrediënten zoals hele vruchten en groenten, noten, zaden en zelfs ijs, en neem je heerlijke drankje vervolgens mee onderweg.

Image of Built-In Heating Element

Multi-serve blenders

Ninja's blenders met grote capaciteit zijn perfect voor grote groepen. Maak genoeg voor iedereen met de multi-serve beker, of kies voor een multifunctioneel model met verwisselbare opzetstukken om single-serve drankjes te maken.

Image of Ninja Gives You More

Power Blenders

Meer dan smoothies. Van luchtig en romig tot stevig en smeerbaar; met de Ninja Foodi Power Nutri-blenders, voorzien van het innovatieve Smart Torque, maak je verschillende texturen op basis van waar je zin in hebt. Ontworpen voor dikkere, minder waterige mengsels. Creëer gemakkelijk rijke, dikke texturen zonder te hoeven onderbreken, roeren of schudden.

Image of Ninja Gives You More

Soepmakers

Een blender voor het hele jaar! Hak, bak, mix en kook heerlijke warme en koude creaties met de 2-in-1 Ninja Foodi-blender en -soepmaker met ingebouwd verwarmingselement. Perfect voor het maken van hartige en romige soepen, sauzen, jam, desserts, ijskoude drankjes en meer.

Image of Ninja Gives You More

Auto-iQ-technologie

Met één druk op de knop doen de Auto-iQ's-programma’s al het werk voor je. Deze unieke puls-, pauze- en mengpatronen zijn op maat gemaakt om met één druk op de knop perfecte resultaten te leveren. Alleen geselecteerde modellen bevat deze functie.