Keukenmachines

De veelzijdige keukenmachines van Ninja bieden je meer door meerdere functies te combineren in één ruimtebesparend keukensysteem. Hak, rasp, snijd, mix en meng in een handomdraai de favoriete maaltijden, drankjes en snacks van je gezin.

We helpen je graag de beste keukenmachine te vinden.

Ninja-keukenmachines
Ninja-keukenmachine met Auto-IQ BN650EU productfotoNinja-keukenmachine met Auto-IQ BN650EU productfoto Side New M
103,99 €
129,99 €
Ninja-blender met Auto-IQ BN495EU productfotoNinja-blender met Auto-IQ BN495EU productfoto Side New M
89,99 €
119,99 €
Ninja 3-in-1 keukenmachine met Auto-IQ BN800EU productfotoNinja 3-in-1 keukenmachine met Auto-IQ BN800EU productfoto Side New M
161,99 €
175,45 €
Ninja Soepmakers

WAT IS DE BESTE KEUKENMACHINE VOOR MIJ?

Image of Auto-iQ

Auto-iQ-keukenmachines

Met één druk op de knop doen de Auto-iQ's-programma’s al het werk voor je. Unieke puls-, pauze- en verwerkingspatronen zijn afgestemd op het hulpstuk dat wordt gebruikt, zodat je moeiteloos je favoriete gerechten kunt maken. Alleen geselecteerde modellen.

Image of Ninja Gives You More

3-in-1 keukenmachine

Kies voor een multifunctioneel model en geniet van 3 apparaten in 1. Meer dan een keukenmachine. Eenvoudig hakken, snijden en mixen om heerlijke maaltijden en snacks te maken, en vervolgens makkelijk overschakelen naar de eenpersoonsbeker of blenderkan om heerlijke sauzen, purees en drankjes te maken om te delen of mee te nemen onderweg.

Image of Ninja Gives You More

3-in-1 Power-blender

Met de innovatieve Ninja Foodi Power Nutri-blender 3-in-1 maak je verschillende texturen op basis van waar je zin in hebt. Perfect voor het maken van smoothies, sauzen en drankjes om te delen. Je kunt ook ingrediënten hakken, mengen en pureren in de uniek ontworpen Power Nutri Jug. Maak alles van pizza, brood en koekjesdeeg tot gehakte groenten en zelfgemaakte salsa.